Cara Terlibat dalam Kejohanan Satu Meja dengan Tepat Dengan Tekanan Minimum Eksploitasi

Bahkan cara paling menguntungkan untuk bermain turnamen meja tunggal dan pergi seperti yang biasa disebut sebagai, akan bermain dengan awal yang sangat terhad dan menjadi kompetitif kerana nisbah buta ke timbunan berkurang.

Ada tempat di mana betul-betul tepat untuk memasukkan semua kerepek anda dengan tangan yang pada awalnya anda boleh menggelengkan kepala dengan ragu-ragu, mengatakan “itu tidak mungkin betul”.

Yang penting, individu peserta, kebimbangan ketika berpartisipasi dalam kejuaraan satu meja adalah kedudukan, jumlah orang yang tersisa untuk melakukan sesuatu, nisbah tumpukan ke buta dan ante, dan penutup hiasan merangkumi susunan luar, dan tentunya pihak lawan menganggap pembukaan dan jarak panggilan.

Banyak pemain pakar yang rajin belajar permainan mereka dengan sangat teliti, menggunakan kalkulator ekuiti yang mempertimbangkan hampir semua aspek yang diperlukan untuk cemerlang dalam sukan jenis ini.

Salah satu aplikasi yang paling maju untuk analisis permainan adalah bagaimana SitNGo Wizard Mega888mw. Pada masa penulisannya harganya cukup besar dan anda tidak menginginkannya setelah anda memulakannya. Anda perlu memahami prinsip-prinsip asas dari pemain yang berkembang pesat sebelum dapat menyelami maklumat khusus.

Istilah yang anda perlukan untuk membiasakan diri ialah Model Chip yang tidak berat sebelah. ICM mungkin menjadi rahsia emas anda untuk kemenangan di semua jenis kejohanan poker. Teknik ICM oleh Poker adalah alat yang benar-benar percuma yang akan membantu melatih juara. Pastikan anda mencegahnya semasa bilik poker anda ada. Walaupun benar-benar perisian yang baik untuk mengajar, dan betul-betul baik dan adil untuk melakukannya, menjalankan pengiraan seperti ini semasa anda bermain diakui sebagai curang dan anda akan mendapat masalah.

Peranti hebat lain, yang akan lebih ditujukan kepada permainan dalam talian tunai, adalah Poker Stove. Dengan menggunakan aplikasi percuma ini, anda dapat mengira ekuiti anda berbanding satu atau lebih jarak lawan.

Perkara pertama yang harus anda lakukan adalah memeriksa sebilangan besar klip video yang melatih laman web yang terdapat di pasaran. Jika ada pengajar yang baik, lihat rekod prestasi mereka ke pangkalan data dalam talian. Biasanya pangkalan data yang paling banyak digunakan pada masa ini adalah SharkScope.

Itu membawa kita ke titik seterusnya. Dengan syarat bahawa ini benar-benar dalam jangka masa pengaturan agensi di laman web poker yang anda mainkan, anda juga harus menggunakan pangkalan data seperti ini. Sangat menguntungkan untuk mencapainya, jika anda memulakan atau mempunyai beberapa di bawah tali pinggang anda.

Mereka akan memberitahu anda perkara seperti ini mengenai jumlah permainan yang dimainkan pesaing anda, kemenangan mereka, dan hasilnya. Pilihan penyortiran lanjutan boleh berguna kerana pemain baru tidak mungkin memiliki kemahiran yang sama dalam apa pun dari segi pembinaan buta, susunan kolam hiasan, dan ukuran kemasukan yang berbeza. Cukup sederhana, seorang pemain boleh dianggap sebagai hiu dengan kepala satu dolar, tetapi jumlah ikan dalam lima dolar 6 kejohanan turbo individu.

Mungkin penggunaan statistik yang terbaik adalah mengawasi apa yang sesuai dengan yang anda lakukan. Walaupun jenis pencocokan ini mungkin agak tinggi, dan ia mempunyai sampel yang agak besar untuk mencari maklumat yang tepat, anda semestinya mempunyai idea secara keseluruhan tentang segala sesuatu yang dapat dicapai.

Anda mengambil bahagian dalam persekitaran sebenarnya adalah masalah penting. Semakin menyeronokkan dan bersedia untuk bersaing dengan yang terbaik, semakin baik hasil akhir anda.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *